Despre noi

Societatea comercială Valentino Distribution s-a infiintat în anul 1999. Pe parcursul celor 11 ani de activitate firma noastră a evoluat, s-a maturizat treptat şi sigur pe piaţa distribuţiei de produse cosmetice, îngrijire corporală şi curăţenie.

Compania noastră are formată o reţea de distribuţie în întreaga ţară, având o forţă de vânzare complexă, atât directă cât şi prin intermediari.

Obiectivele după care ne ghidăm: garantarea distribuţiei produselor în cele mai sigure condiţii, acoperirea pieţei cu produse din gama Farmasi Cosmetics, cunoşterea, satisfacerea, fidelizarea nevoilor clienţilor şi lărgirea portofoliului de clienţi.

Din anul 2001 am început activitatea în sectorul importurilor,iar în 2003 am devenit unic importator al brand-ului Farmasi pe teritoriul Romaniei.

Linia de articole Farmasi dispune de peste 100 de produse de îngrijire corporală, produse de machiaj la standarde calitative înalte, preţ accesibil, aspect original, adaptate celor mai noi tendinţe în domeniu.
Gama Farmasi, prin intermediul firmei noastre, este prezenta an de an la Expoziţia Internaţională de Produse şi Echipamante pentru Cosmetică, Îngrijire Corporală şi Coafură “Cosmetics Beauty Hair”.

Brand-ul Farmasi s-a remarcat si in urma unor aparitii media, datorita spoturilor publicitare difuzate pe canalele de televiziune, dar si in urma colaborarilor cu diverse reviste pentru femei si bloguri de beauty.
.

Un comentariu:

  1. Buna ziua, aveti agenti care fac distributie in judetul Galati.Daca raspunsul este afirmativ, doresc o persoana de contact.
    Multumesc anticipat si astept un raspuns din partea dvs pe adresa zugravuanamaria@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere