joi, 1 august 2013

Concurs: Cumpara produse Farmasi si castiga un voucher in valoare de 50 de lei!

Stim ca avem o multime de fane printre voi care sunt reticente sa cumpere produsele Farmasi online fie pentru ca se tem ca nu vor nimeri nuanta potrivita, fie pentru ca se gandesc ca produsul nu va avea textura dorita sau pentru ca pur si simplu se tem de cumparaturile online.

Pentru acelea dintre voi care cumparati produsele Farmasi de la magazinele si standurile din tara, lansam astazi un concurs, pentru a va rasplati fidelitatea.

In perioada 1-31 august, toate cele care cumpara produse Farmasi de la unul din magazinele noastre din tara, au posibilitatea sa castige unul din cele 20 de vouchere in valoare de 50 de lei fiecare.



Participantele se vor inscrie la concurs lasand pe pagina de Facebook Farmasi (comentariu la fotografia de concurs) numarul bonului (care sa dovedeasca o cumparare de produse Farmasi de la shopul respectiv in luna august) + orasul si locatia shopului, iar in urma tragerii la sorti pot castiga un voucher in valoare de 50 lei, cu care vor putea primi produse Farmasi de la shopul respectiv.

La concurs participa cele 14 magazine Farmasi + cele francizate din Arad, Valcea, Bacau, Pitesti si Bucuresti. 

Magazinele participante sunt: Mures Mall, Polus Cluj, Iulius Cluj, Iulius Iasi, Iulius Timisoara, Real Craiova,
Promenada Braila, Maritimo Constanta, Cora Constanta (nou, din 25 iulie), Bucuresti Cora Lujerului, Cora Alexandriei, Grand Arena, Carrefour Colentina, Flora Smart + francizorii din Iris Mall, Liberty Center Bucuresti, Arena Mall Bacau, Mall River Plaza Ramnicu-Valcea, Galeriile Carrefour Pitesti, Arad Mall.

Va puteti inscrie in concurs cu mai multe bonuri, insa conditia obligatorie e ca toate sa fie din luna august 2013.

 Spor la cumparaturi! :)

5 comentarii:

  1. Si pentru galati nu este valabil concursul? Stand Farmasi exista in oras si am vazut ca produsele se vand si in magazinele Stavros.

    RăspundețiȘtergere
  2. magazinele din Brasov care vand produse Farmasi de ce nu participa??????

    RăspundețiȘtergere
  3. Am raspuns si pe Facebook la aceste intrebari.
    Concursul nu e valabil decat in orasele mentionate.

    Jani: ti-am scris si pe Facebook, magazinul e in complexul Aurora.

    RăspundețiȘtergere