miercuri, 18 decembrie 2013

Farmasi Christmas contest

Sarbatorile de iarna bat la usa si suntem siguri ca deja va ganditi ce machiaj o sa purtati de Craciun.

Natural sau cu sclipici, neutru sau colorat, nu conteaza ce alegeti atata timp cat va scoate trasaturile in evidenta si va face sa va simtiti mai sigure si mai frumoase.

Noi vrem sa vedem machiajele voastre de sarbatoare si pe cele mai reusite le si premiem.

Trebuie doar sa impartasiti cu noi machiajul pe care il veti purta de Craciun si sa folositi cel putin un produs Farmasi, iar Mosu' Farmasi va va aduce un saculet plin cu cosmetice :)




Nu le-am uitat nici pe doamnele si domnisoarele pasionate de nail art, provocarea e valabila si pentru ele.

Asadar, iata ce trebuie sa faceti:

- trimiteti o fotografie cu propunerea voastra de machiaj sau de manichiura pentru Craciun. Pentru realizarea machiajului sau manichiurii trebuie sa utilizati minim un produs Farmasi si sa ne scrieti care este produsul folosit, eventual sa ni-l aratati si in fotografie.

Noi vom premia cele mai reusite machiaje astfel:
 
Premiul 1 consta intr-un voucher de 100 de lei (castigatoarea isi poate alege produse Farmasi de pe site in valoare de 100 de lei)

Premiul 2 si 3: fiecare va primi cate un portfard cu gloss, creion de ochi, oja, mostre fond de ten, catalog Farmasi si cate o geanta aurie Farmasi.

Pentru cele mai reusite manichiuri:

Premiul 1: un voucher de 70 de lei (castigatoarea isi poate alege de pe site produse destinate ingrijirii unghiilor in valoare de 70 de lei);
Premiul 2 si 3:  fiecare cate un portfard cu gloss, creion de ochi, oja, mostre fond de ten, catalog Farmasi si cate o geanta aurie Farmasi.


* Fotografiile trebuie incarcate pe pagina noastra de Facebook pana pe 28 decembrie.

5 comentarii: